زیتون شوردر تهیه زیتون های امروزی، برای افزایش سرعت تولید، از سود سوزآور شیمیایی جهت تلخی زدایی بهره میگیرند. این ماده شیمیایی، با نفوذ و رسوب در بافت میوه زیتون و مصرف دراز مدت آن، سبب ایجاد ناراحتی های مزمن دستگاه گوارشی نظیر التهاب روده و معده و نهایتاً سرطان می شود. اما میوه شور زیتون، با روش های کاملاً طبیعی و سنتی زمان بر ( حدود 3 ماه ) که قدمت 7000 ساله دارد، تلخی زدایی گشته و با سرکه و نمک دریا فرآوری می شود.
✅ موارد مصرف: دفع سودا از سر, پاک کننده #کبد و #کلیه, برای #کبدهای_چرب, بدون مواد نگهدارنده و صد در صد طبیعی.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.